Стоилов упати „топка со очи“, Маџовски ја смести во швајцарскиот гол (ВИДЕО)

Македонија славеше среде Швајцарија со 25-23 и се најде на чекор до пласман на Европското првенство во 2022 година. Еден од погодоците што треба да се одбележи е оној на левото крило Бојан Маџовски. Столе Стоилов упати „топка со очи“ кон Маџовски, а тој ја смести во голот на Швајцарија. Погледнете....