четврток, септември 16, 2021

Македонија го почувствува теренот во Штадхале (ФОТОГАЛЕРИЈА)

 • bus (1 of 2)
 • bus (2 of 2)
 • trening vtor (1 of 10)
 • trening vtor (2 of 10)
 • trening vtor (3 of 10)
 • trening vtor (4 of 10)
 • trening vtor (5 of 10)
 • trening vtor (6 of 10)
 • trening vtor (7 of 10)
 • trening vtor (8 of 10)
 • trening vtor (9 of 10)
 • trening vtor (10 of 10)
 • trening vtor1 (1 of 5)
 • trening vtor1 (2 of 5)
 • trening vtor1 (3 of 5)
 • trening vtor1 (4 of 5)
 • trening vtor1 (5 of 5)

Откако вчерашниот тренинг ракометарите го одработија во помошната сала, денеска репрезентативците на Македонија имаа можност да се запознаат со условите во Штадхале во Виена каде денеска ќе биде одигран мечот од 1. коло против Украина. Денешниот тренинг беше за да се проверат силите пред натпреварот кој почнува од 20:30 часот.