Гледајте го ВО ЖИВО натпреварот Шампион – Јехона (ЛИНК)

Денеска продолжуваат возбудувањата во Првата лига. Јехона од Гостивар му гостува на Шампион во натпревар што почнува од 12:00 часот, а може да го гледате на линкот во продолжение....