Гледајте ги ВО ЖИВО натпреварите Пелистер – Гевгелија и Текстилец – Македонија ЃП (ЛИНКОВИ)

Денеска продолжуваат натпреварите од првото коло во Женската и во Првата лига. Натпреварите Пелистер - Гевгелија и Текстилец - Македонија Ѓорче Петров започнуваат од 14:00 часот, а може да ги следите на линковите во продолжение....