Гледајте ги ВО ЖИВО натпреварите Кичево – Астраион и Партизан – Борец (ЛИНКОВИ)

Денеска продолжуваат натпреварите од двете групи во Првата лига. Во Гевгелија и Кичево ќе се играат два меча, Кичево - Астраион и Партизан - Борец од 16:00 часот, а може да ги следите на линковите во продолжение...