Гледајте ВО ЖИВО: Вардар – Металург, Шампион – Спартак, Кузман Вардар – Овче Поле СУ (ЛИНКОВИ)

Во малку невообичаен термин се игра првото дерби во Женската лига. Вардар и Металург ќе се соочат во СЦ „Јане Сандански“ со почеток во 11:00 часот. Од 12:00 ќе играат Шампион и Спартак, додека од 12:15 часот, Кузман Вардар го пречекува Овче Поле СУ. Сите три меча може да ги гледате на линковите во продолжение...