Гледајте ВО ЖИВО: Астибо – Ѓорче Петров, Текстилец – Кичево (ЛИНКОВИ)

Од 12:00 часот, во Штип тимот на Астибо ќе игра со Ѓорче Петров во рамките на Женската лига, додека во истиот град, но во рамките на Првата лига, тимот на Текстилец ќе се соочи со Кичево од 14:30 часот. Двата меча може да ги следите на линковите во продолжение....