Се огласија Келце и француската федерација за случајот „Конку“

Француските медиуми денеска објавија дека репрезентативецот Беноа Конку се наоѓа во притвор. По прославата на европската титула во понеделникот ноќта, односно вторникот наутро, Конку е обвинет за силување. По овој повод се огласија француската федерација и неговиот клуб Келце. „Откако во француските медиуми се појавија информации за играчот на нашиот клуб Беноа Конку, клубот стапи … Продолжи со читање Се огласија Келце и француската федерација за случајот „Конку“