Јелушиќ: Во Прилеп се работи професионално, имаме одлични услови – се надевам на успешна приказна

Екипата на Прилеп во новата натпреварувачка сезона, која ќе започне на 9/10 септември, влегува со големи амбиции и желба за подобар пласман од ланската сезона. Во минатата сезона тимот мина одлично низ натпреварите во борбата за опстанок и успеа да го сочува суперлигашкиот статус овозможувајќи им на прилепчани во новата сезона повторно да ги гледаат … Продолжи со читање Јелушиќ: Во Прилеп се работи професионално, имаме одлични услови – се надевам на успешна приказна