Цехте за 24РакометТВ: Само да нема повреди – ќе освоиме се што е замислено (ВИДЕО)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИЦехте: Се надевам дека ќе освоиме што повеќе…Ристески за 24РакометТВ: Oд сите учесници…Стоилов се пошегува: Се надевам нема да има…Наумче Мојсовски за 24РакометТВ: Со борбена…