Томовски: Со нова енергија и нов селектор, верувам дека ЕП ќе биде позитивно за нас

Македонската сениорска репрезентација денес ги започна подготовките за настап на Европското првенство во Унгарија и Словачка. Еден од голманите во македонската репрезентација, Мартин Томовски, верува дека со добри подготовки може да се дојде до позитивен резултат на Европското првенство. „Сакаме да извлечеме поука од лошото СП во Египет и да покажеме дека вредиме. По тој … Продолжи со читање Томовски: Со нова енергија и нов селектор, верувам дека ЕП ќе биде позитивно за нас