ОХРИД 2023: Бутел Скопје – со реновиран тим по нови успеси

Тимот на Бутел Скопје пред стартот на новата сезона сврти нов лист и реши да го реновира ростерот со кој ќе се обиде да ги повтори успесите што ги имаше претходните сезони. Заминаа дел од играчите што беа долго време на клубот – Јовица Младеновски, Златко Мојсоски, Мирко Мајиќ…како и Мартин Манасков, Стефан Стојчевиќ, Филип … Продолжи со читање ОХРИД 2023: Бутел Скопје – со реновиран тим по нови успеси