Лазаров: Мојот карактер нема да ми дозволи да има судир на интереси

Селекторот Кире Лазаров, кој ги има школите КЛ7, потпиша меморандум за соработка со новиот клуб Алкалоид. Тој смета дека нема да има судир на интереси меѓу функциите што ги извршува – селектор на сите машки репрезентации, и тоа што ќе биде дел од клубот Алкалоид. „Познавајќи се себе, јас сум најтежок самиот за себе, познавајќи … Продолжи со читање Лазаров: Мојот карактер нема да ми дозволи да има судир на интереси