Лазаров: Веруваме во убави работи, но стоиме цврство на земја и знаеме што не чека!

Македонската сениорска репрезентација ги започна подготовките за настапот на Европското првенство во Унгарија и Словачка. Селекторот Кире Лазаров на подготовките повика 24 ракометари, но дел од нив ќе се приклучат подоцна. Тој вели дека процесот на подмладување е веќе почнат, но секогаш ќе се потпира и на дел од искусните ракометари. „Најдобро е што оваа … Продолжи со читање Лазаров: Веруваме во убави работи, но стоиме цврство на земја и знаеме што не чека!