ИНТЕРВЈУ МАРТИН ВЕЛКОВСКИ: За брат ми и Македонија ќе навивам со полно срце!

Денеска спортските кариери Мартин и Дарко си ги градат посебно и индивидуално, но интересно е дека Мартин (како помал) ги следи стапките на неговиот брат. Дарко прв влегува во спортски ’води’ и тоа во ракомет, потоа тренира и кошарка, но е премлад и нема своја генерација, за на крајот местото да си го најде во … Продолжи со читање ИНТЕРВЈУ МАРТИН ВЕЛКОВСКИ: За брат ми и Македонија ќе навивам со полно срце!