ИНТЕРВЈУ КИРИЛ ЛАЗАРОВ: Селекторскиот предизвик дојде порано, но не сум плашливец!

Ракометната приказна на Лазаров е предолга и пребогата и едно интервју со него ќе треба да биде во продолженија за да биде комплетно и за да опфати се што тој има сторено во својата кариера. Затоа фокусот ќе биде само на оваа најновата функција – селекторската. Од пред четири месеци Лазаров во свои раце комплетно … Продолжи со читање ИНТЕРВЈУ КИРИЛ ЛАЗАРОВ: Селекторскиот предизвик дојде порано, но не сум плашливец!