Заврши сезоната за Халил Јагањац!

Официјалниот сајт на Рајн Некар Левен објави дека успешно е извршена операцијата на рамото на Халил Јагањац. Левиот бек од Хрватска ќе го пропушти остатокот од сезоната, бидејќи првичната предвидена пауза е околу шест месеци. 24-годишниот некогашен бек на Металург се наоѓа во татковината каде ќе ја мине првата етапа од рехабилитацијата. Јагањац ја игра … Продолжи со читање Заврши сезоната за Халил Јагањац!