Данците обвинија судии за местење натпревари – меѓу нив и македонски пар

Дански ТВ2 објави текст со обвинувања за местење на ракометни натпревари од највисоко ниво, и тоа уште од 2016, 2017 и 2018 година а интересно е што не ги објавува сите судии за кои тврди дека се вмешани туку само два, еден од Хрватска и еден од Македонија. На листата на судии кои се споменуваат, … Продолжи со читање Данците обвинија судии за местење натпревари – меѓу нив и македонски пар