Базата на Алкалоид ќе биде СЦ „Борис Трајковски“, играчкиот кадар допрва ќе се формира

Тимот на Алкалоид е новиот член на Првата машка и ќе биде вклучен во системот на натпревари од септември. Претседателот на Алкалоид, Горан Минов, откри дека клубот ќе тренира и ќе настапува во СЦ „Борис Трајковски“, а конкретни информации околу играчкиот и тренерскиот кадар засега нема. „Нашата цел со проектот Алкалоид ќе биде издигнување на … Продолжи со читање Базата на Алкалоид ќе биде СЦ „Борис Трајковски“, играчкиот кадар допрва ќе се формира