📷 РФМ реши кадетскиот Ф4 пак да биде во Автокоманда – ќе организирале по европски терк!

Кој ќе биде првак во кадетска конкуренција втора година по ред ќе се решава во Автокоманда. Лани исто така таму се играше завршниот турнир, а годинава три од четирите финалисти понудија услови тие да го организираат завршниот турнир. Се надеваа дека турнирот овојпат нема да биде во Скопје, бидејќи логично е да има различни домачини, … Продолжи со читање 📷 РФМ реши кадетскиот Ф4 пак да биде во Автокоманда – ќе организирале по европски терк!