Иако е пензиониран, Борко Ристовски на добар глас – го бара ЕВРОПСКИОТ ПРВАК!

Иако лани ја заврши играчката кариера и сега е извршен директор на Вардар, Борко Ристовски би можел да се врати на ракометните терени. Македонскиот чувар на мрежата се уште го бие добар глас во Германија и се наоѓа на листата на евентуални замени за Никола Портнер во европскиот првак Магдебург! Портнер е суспендиран поради сомневање … Продолжи со читање Иако е пензиониран, Борко Ристовски на добар глас – го бара ЕВРОПСКИОТ ПРВАК!