Суспензија за сите ракометарки на Корона Брашов, меѓу нив и репрезентативка на Македонија

Вкупно 19 ракометарки на екипата на Корона Брашов добија известување од страна на Ракометната федерција на Романија дека се суспендирани поради сомнение дека користеле недозволена ласерска терапија, која стои на листата на забранети терапии на Анти-допинг агенцијата. Иако за сите не е утврдено дали ја користеле оваа терапија, сепак, немаше исклучоци и сите се времено … Продолжи со читање Суспензија за сите ракометарки на Корона Брашов, меѓу нив и репрезентативка на Македонија