„Повеќе ќе ми значи медал на Македонија, отколку Алкалоид да игра на Ф4 во Лигата на шампионите“

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов, најави дека освен во клубот, компанијата „Алкалоид“ ќе стои и зад македонската куќа на ракометот. На новинарско прашање, за колку години клубот ќе игра на Ф4 во Лигата на шампионите, Мукаетов одговори дека повеќе ќе му значи Македонија да освои медал на големо натпреварување, отколку учество на … Продолжи со читање „Повеќе ќе ми значи медал на Македонија, отколку Алкалоид да игра на Ф4 во Лигата на шампионите“