“Македонското првенство е квалитетно, секоj викенд полни сали – затоа одлучив да останам”

Новиот организатор на играта во амбициозниот тим на Прилеп, Владан Кастратовиќ, во текот на септември ќе ја започне третата сезона во македонската елита. Екс младинскиот репрезентативец на Црна Гора, моментално, со неговиот нов клуб ја одработуваат првата фаза од подготвителниот период. Средниот бек истакнува дека бил импресиониран од популарноста на ракометот во Македонија. ,,Тука е … Продолжи со читање “Македонското првенство е квалитетно, секоj викенд полни сали – затоа одлучив да останам”