Македонската легенда Кирил Лазаров во „Куќата на славните“ на ЕХФ!

Европската ракометна федерација (ЕХФ) по повод од 30-годишнината од своето постоење, денес ја отвори „Куќата на славните“ во која влегоа 60 големи имиња, кои со своите блескави партии оставија голем траг во ракометот, меѓу нив се наоѓа и Кирил Лазаров. Селекторот на машката сениорска репрезентација на Македонија е единствениот репрезент од нашата земја во новоформираната … Продолжи со читање Македонската легенда Кирил Лазаров во „Куќата на славните“ на ЕХФ!