Лазаров: Алкалоид е проект за доброто на македонскиот ракомет

Денеска беше промовиран новиот клуб на македонската ракометна сцена. Проектот зад кој стојат претседателот на РФМ, Живко Мукаетов и легендата Кире Лазаров ќе го носи името Алкалоид. Лазаров истакна дека ова е проект за доброто на македонскиот ракомет и дека преку него ќе се направи база за националниот тим за следните десетина години. „Ова е … Продолжи со читање Лазаров: Алкалоид е проект за доброто на македонскиот ракомет