Контролите со Египет откажани: „Фараоните“ се „исплашија“ од корона

Двете пријателски средби кои на крајот од декември требаше да бидат одиграни во Скопје меѓу Македонија и Египет се откажани, а причината е во тоа што „фараоните“ се откажаа од патот за Македонија. Поради лошата ситуација која владее низ целиот свет и понатаму и пандемијата со Ковид 19, сепак, беше донесена одлука да се остане … Продолжи со читање Контролите со Египет откажани: „Фараоните“ се „исплашија“ од корона