ИНТЕРВЈУ ИГОР КОТЕВСКИ: Металург е борец, како мене – заедно од дното кон нов почеток!

По сите подеми и падови во животот Игор Котевски е научен дека не е важно колку пати ќе паднеш, туку колку пати ќе станеш. Својата животна приказна во моментов ја поистоветува со она што му се случува на Металург, но подготвен е да се бори заедно со клубот и да пораснат од дното кон нов … Продолжи со читање ИНТЕРВЈУ ИГОР КОТЕВСКИ: Металург е борец, како мене – заедно од дното кон нов почеток!