Извлечени групите за СП: Египет со Парондо против Чешка и Шведска, Русија против Белорусија

Вечерва покрај пирамидите во Гиза, беа извлечени групите за Светското првенство во Египет што ќе се одржи во 2021 година. Домаќинот, кој ќе биде предводен од Роберто Парондо, ја одбра групата Г, со Чешка, Шведска и претставник од Јужна Америка. Светскиот шампион Данска ќе игра со Аргентина, Бахреин и Конго во групата Д, додека европскиот … Продолжи со читање Извлечени групите за СП: Египет со Парондо против Чешка и Шведска, Русија против Белорусија