ЕХФ потврди: Нема Лига на шампиони за Вардар!

Европската ракометна федерација ја потврди најавената одлука на Извршниот Комитет да не му се дозволи учество на Вардар во следната сезона на Лигата на шампионите, односно во европските купови. Европската куќа на ракометот ја објави одлуката на веб-сајтот и тврди дека повеќе од две години ЕХФ се труди да го реши проблеми со ненаплатените побарувања … Продолжи со читање ЕХФ потврди: Нема Лига на шампиони за Вардар!