Атракција на „самурајот“ – Јасухира ја дигна цела сала на нозе (ВИДЕО)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИАтракција на Македонецот: Димитриоски со…Атракција во Ѓорче Петров: Ѓиноски со шрауба…Може и од крило – мајсторија на Талески, ја…Лазаров ја крена цела сала на нозе, се одјави…