недела, јануари 26, 2020

24 АУТО

Баба на 92 години посака нов автомобил, и возеше право во … (ФОТО)

Американката Гвендолин Свонк, која има 92 години пристигнала во автомобилскиот салон со намера да си купи автомобил, но многу брзо се поставило прашањето дали дошла да купи автомобили или да го искрши салонот? Според зборовите...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ