ДАНСКА

danska

Мелгард: Одиме на Европското првенство за да го освоиме

Ракометарот на репрезентацијата на Данска, Хенрик Мелгард е премногу самоуверен пред почетокот на првенството. Тој говореше за очекувањата и целите на неговата репрезентација. „Одиме на Европското првенство да го освоиме. Знаеме дека нашиот тим тоа...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ