Цвијиќ за 24Ракомет ТВ: Повторно ќе ја наполниме “Јане Сандански”! (ВИДЕО)

Драгана Цвијиќ е со најкраток стаж во “црвено-црните” редови, но и покрај тоа доста емотивно ги доживеа последните минути на паркетот во “Јане Сандански”. Цвијиќ изрази жалење што овој проект не трае подолго и што нема да има можност комплетно да се поврзе со своите соиграчки. И покрај се, Цвијиќ во манир на вистински шампион најави дека таа и соиграчките уште еднаш ќе ја наполнат “Јане Сандански”, а тоа ќе биде кога ќе го донесат пехарот од Будимпешта.
Комплетната изјава на Цвијиќ за 24Ракомет погледнете ја на видеото подоле.