(УРНЕБЕСНО ВИДЕО) Кога српски тренер се лути на англиски: Нот гуд мајсторе!

Ракометниот тренер од Србија – Бошко Јоловиќ, имаше интересна интеракција со своите ракометари на полувреме од еден натпревар. Тој е предводник на младите категории на репрезентацијата на Саудиска Арабија, а неодамна тој го искористи својот лош српско-англиски јазик за да ги разбуди да заиграат подобро.

Иако е старо речиси една година видеото се уште е актуелно и подеднакво смешно. Тоа стана хит, а во него тој зборуваше:

„Немој sleep! Стоиш вака и си ги држиш јај*ата. That’s not good, мајсторе! We played ко к**ац!“, се дереше Јоловиќ.

Погледнте како Јоловиќ им се обрати на своите ракометари во видео прилогот