Тренерот Тадичи ја доведе до солзи својата ракометарка (ВИДЕО)

Кога ќе помислите на ракометен тренер во женскиот ракомет кој има авторитет, дисциплина и максимална енергичност која често ги поминува тренерските граници, сигурно прво име кое ќе ви падне на памет е Евгениј Трефилов. Еден од неговите наследници се чини е и романецот Горге Тадичи кој на меч од романското првенство потполно ги загуби нарвите. Имено, стратегот на романски Залау на меч од поради една ситуација бурно реагираше, а сиот свој бес го исфрли на ракометарката Ана Марија Драгут, која ја доведе до солзи.

Ова не е прва ваква реакција на романецот, а тоа може да се виде од следното видео.