Талески за 24Ракомет ТВ: Ова е голем чекор назад за Македонија (ВИДЕО)

Македонија не ја мина првата фаза на едно големо натпреварување по цели 20 години од СП во Египет 1999 година. Филип Талески ова го смета за неуспех.

„По подолго време Македонија не ја минува првата фаза на едно големо натпреварување. Тоа мислам дека е еден чекор назад за нас и има за што да жалиме“, вели Талески за 24Ракомет ТВ.

Целосната изјавата на левиот бек на нашата репрезентација може да ја погледнете во видео прилогот….