Среќен роденден Полона!

Колешката на Сара Ристовска во редовите на Крим, Полона Бариќ денеска слави роденден.

Полона денеска ќе наполни 27 години. Инаку се работи за ракометарка која е со потекло од Словенија.

Среќен роденден Полона!