Ракометно уживање: Двоен цепелин што вреди да се погледне (ВИДЕО)

Ракометот е интересен бидејќи меѓу другото нуди доста атрактивни погодоци. Популарните цепелини се едни од најатрактивните, а досега се имаме изнагледано најразлични варијанти на истите.

Доколку го немате погледнато овој, клик на видеото подоле. Вреди да се погледне..