Погледнете го ова ракометно ремек дело! (ВИДЕО)

Ракометот е возбудлив спорт кој изобилува со голем број на атрактивни потези кои не ги оставаат рамнодушни љубителите на ракометот ширум светот.

Пред една седмица целокупната светска ракометна јавност се воодушевуваше на цепелинот во изведба на балканското трио од Киелце,- Бомбач, Штрлек, Јанц,. Многумина го прогласија овој цепелин за можеби најдобро изведен цепелин на сите времиња, но кога ќе го погледнете следново ремек дело можеби и ќе го промените мислењето.

Овој цепелин се случил во норвешкото првенство во 2006 година а во него учествуваат дури петмина ракометари .

Споредете…