Кога голманот е како октопод, нема херој да му даде гол (ВИДЕО)

Голманот на екипата на Арендал покажа зошто велат дека добар голман е и повеќе од 50 проценти од екипата.

Кристијан Јуришиќ имаше одлично издание за својот тим, а како изгледа кога тој ќе се разбрани можете да погледнете во видеото подолу. Делуваше како октопод и бранеше во серија придоа доведувајќи ги до лудило противничките ракометари.

Во еден напад буквално ги откажа сите.