И тоа го дочекавме: Турбо фолк навивачка песна за Вардар! (ВИДЕО)

По освојувањето на европската титула во Келн, за ракометарите на Вардар беа создадени повеќе навивачки песни.

Најновата е турбо фолк! Ја пее Влатко Алексовски од Крива Паланка, а всушност е преработка на бугарската песна Шушана од Преслава.

Погледнете…