Ако не сте во Македонија: Гледајте го натпреварот Македонија – Хрватска во живо (ЛИНК)

Двете победи против Јапонија и Бахреин ја поставија Македонија рамо до рамо со селекциите на Шпанија и Хрватска на табелата во Групата Б.

Денеска од 18 часот Македонија за нов ривал го има составот на Хрватска, а овој натпревар ќе биде во центарот на вниманието во 3. коло. Македонија ќе се обиде да надомести за пропуштеното при претходните средби со Хрватска, па затоа овој натпревар е максимално интересен.

Веќе е добро познато дека натпреварите ги пренесува Македонската телевизија, но доколку сте надвор од Македонија и не можете да го следите првиот канал тогаш ви нудиме линкови на кои ќе можете да ја гледате оваа многу важна средба.

Во продолжение имате линкови каде ќе можете да го гледате натпреварот.

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3