ТРАНСФЕРИ

Червар се врати дома, на една година: Разделбите секогаш се тешки, но полесно е кога си опкружен со оние кои те сакаат и почитуваат

Лино Червар е новиот селектор на хрватската машка репрезентација. Искусниот стратег потпиша едногодишен договор со…