Првенства

Ангелов: Им посакувам сè најдобро на македонските репрезентатвци, се надевам ќе се пласираат во Рио, а јас ќе бидам прв што ќе ги пречека на аеродром кога ќе се вратат! (ФОТО+ВИДЕО)

Популарниот „Диви“ ја заврши својата приказна кога во прашање е македонската репрезентација. Со прес-конференција на која…