Регионална лига

Противникот на ЖРК Вардар полека го комплетира тимот:Ема Рамушовиќ и Нина Булатовиќ нови ракометарки во Будуќност, се чека уште голман

ЖРК Будуќност полека се комплетира за новата сезона. По ангажирањето на Катарина Булатовиќ, нови ракометарки…