Регионална лига

Михајловски: Имавме желба, ентузијазам и визија како да создадеме ваква лига, но без вистински спонзор немаше да успееме!

Завршната прес-конференција во регионалното натпреварување, челниците на СЕХА лигата ја искористија да ги соопштат одлуките околу…