Македонија

Пред стартот на Светското женско кадетско пренство во Македонија: Сара Ристовска (капитен на македонската к адетска репрезентација): Атмосферата во репрезентацијата е одлична, првиот натпревар е многу важен

Пред самиот почеток на Светското кадетско првенство во женска конкуренција кое од 20 јули до…