Забавник

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Филип Талески: Добрите игри во Металург ќе ми бидат плус за понатамошната кариера

Годинава која изминува, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен возбудувањата не недостасуваа. Филип Талески…

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Елена Ливриниќ: Пласманот во баражот за СП е голем успех за Македонија

Годинава која изминува, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен возбудувањата не недостасуваа. Македонската спортска…