Вести

Македонскиот “Џомба” го продолжи договорот со Металург: Гоце Георгиевски останува во Автокоманда и наредните три години!

Десното крило на македонската репрезентација, Гоце Георгиевски потпиша нов договор со екипата на Металург, и во наредните три…